Sztárok

Judy véget vetett a találgatásoknak: megmutatta pocakját

Judyról azt pletykálják, hogy a második gyermekét várja. Az énekesnő sokáig nem reagált az erről szóló hírekre, most azonban lerántja a leplet.

Judy a Nagy Duett után visszavonulót fújt, és csak a zenének és a családjának élt, kerülte a szereplést. Most viszont visszatért a képernyőre, a Drágám, add az életed! című vetélkedőben láthatjuk hétköznap esténként: a férjével, Balázzsal küzd a főnyereményért. Az énekesnőről mostanában elterjedt a hír, miszerint második gyermekét várja. Judy a Fem3Cafe-ban reagált a sajtóban megjelent pletykákra.

 „Maja már hatéves, és nagyon szereti a gyerekeket, a kistestvérnek is biztosan örülne” – kezdte Judy. „Van is realitása, hogy a következő pár évben megajándékozzuk egy öcsivel, vagy hugival, rajta vagyunk a témán, de egyelőre nem vagyok terhes. Egyébként pont most fogytam pár kilót!” – mondta az énekesnő, aki a hasát is megmutatta a műsorban, ami valóban eléggé lapos. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top