Sztárok

Csomor Csilla teljesen összetört: párja szakított vele

Csomor Csilla egy év után szakított párjával. A szerelmesek nem bírták a távkapcsolatot, így végül úgy döntöttek, külön folytatják – pedig a színésznő kész volt feladni itthoni életét és külföldre költözni, hogy megmentse a kapcsolatot.

Csomor Csilla és titokzatos párja egy évig távkapcsolatban éltek, most viszont úgy hozta az élet, hogy külön folytatják. A színésznő volt szerelme Angliában dolgozik, Csillát pedig Budapesthez kötötte a munkája. Mégis úgy döntött, feláldozza az életét, és kiköltözik a férfihez, hogy együtt lehessenek. Valamiért azonban mégsem jött össze, így a szakítás mellett döntöttek. 

,,Már kész voltam arra, hogy eldobjak mindent és menjek, de mégsem így alakult. Nem jutottunk el abba a fázisba, hogy ezt kimondjuk, ez csupán egy fikció volt. A távolság rányomta a bélyegét erre a kapcsolatra. Még mindig nem fogtam fel, mi történt, egyelőre nem tudunk dűlőre jutni. Azt mondja, időre van szüksége, én pedig folytatnám” – mesélte az RTL Klub Reggeliben Csilla. ,,Havonta 4-5 napot voltunk együtt, ami nagyon kevés, viszont mindig az újdonság erejével hat. Nem mondtuk ki konkrétan, hogy szakítottunk, de azt sem tudom, hogy együtt vagyunk-e” – idézte fel pityeregve a színésznő, aki nemrég csodás átalakuláson ment át, nagyon sokat fogyott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top