Sztárok

Ez a Batman nemigen tudná megmenteni Gotham Cityt

A Sötét lovag – Felemelkedés denevére, Chrisrtian Bale legújabb filmje kedvéért szedett fel súlyos kilókat.

Mindenkit megdöbbentett a 43 éves Christian Bale, amikor feleségével megérkezett a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválra, a korábban Batmant alakító színész ugyanis rengeteget hízott.

Christian Bale (fotó: gettyimages)

Az Oscar-díjas színész pályafutása során nem először alakítja át a testét, tudatosan hizlalta és fogyasztotta le magát csontsoványra egy-egy szerep kedvéért. Korábban A gépész és A harcos című filmek miatt fogyott betegesen vékonyra egy veszélyes diéta segítségével. Most azért eszik rengeteg pitét, hogy jobban hasonlítson az egykori amerikai alelnökre, Dick Cheney-re, akit legújabb filmjében formál majd meg. Christian Bale a Varietynek beszélt a produkcióról, melynek egyelőre még címe sincs, és a forgatást sem kezdték el.

 

 

A filmet Adam McKay rendezi, és Bale mellett szerepet kapott benne Steve Carell, aki az egykori védelmi minisztert, Donald Rumsfeldet alakítja, és Amy Adams, aki Lynne Cheney-t játssza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top