Sztárok

Új taggal bővült Curtisék családja

Curtis és új párja között dúl a szerelem. Olyannyira, hogy nagy lépésre szánták el magukat: örökbe fogadtak egy új családtagot.

Curtis szerelmi élete egy ideig kiismerhetetlen volt, de most úgy néz ki, végre sínre került: új párjával nagyon boldogok együtt, nemrég Görögországban vakációztak, és a lány minden egyes fellépésén az első sorban szorít érte. A rapper az utóbbi időben sokszor keveredett botrányba: bedrogozva okozott balesetet, de végül enyhe ítéletet kapott a kihágásért. A szerelme azonban mindennek ellenére kitart mellette – Curtis pedig ezt nagyon értékeli, így meglepte párját egy kiskutyával, amelyet a közösségi oldalukon mutattak be a követőiknek. 

„Nagy volt ma az öröm. Vigyázzatok egymásra szerelmem. Én meg mind a kettőtökre fogok” – írta a megható fotóhoz Curtis. Azt mondják, a kutya a gyerek előszobája. Nos, a szerelmesek olyan jól megvannak, hogy az sem zárható ki, hogy rövid időn belül újabb taggal bővül a Széki család. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top