Sztárok

Gombos Edina nem adja meg magát az Irma hurrikánnak

A TV2 egykori műsorvezetője férjével és két kisgyerekével költözött Floridába még két évvel ezelőtt. Eddig minden tökéletes volt, most viszont az Irma hurrikán az ő életüket is veszélyezteti.

Gombos Edina nemrég Magyarországon járt a családjával, vakációzni jöttek haza pár hétre, sőt, a férjével még Ausztriába is elmentek kettesben, hogy egy újabb pontot pipálhasson ki a bakancslistáján. Szerencsétlenségükre pont akkor mentek vissza Floridába, amikor pusztító vihar sújtja a környéket. Az Irma hurrikán először Kubában okozott hatalmas károkat, nemrég viszont elérte Florida partjait is. A tévés közösségi oldalán részletesen elmagyarázta, hogyan készültek fel, és azt is elmondta, hogy már múlt évben is átéltek egy hurrikánt.

,,Mint korábban írtam, az elmúlt napokban tényleg sokan útnak indultak kocsival északabbra, ami szerintünk őrültség. 3 órás utat tettek meg 10 óra alatt a dugó és a balesetek miatt úgy, hogy napok óta nehezen jutni üzemanyaghoz. A reptereken is, amíg nem zárták le azokat, csak egymást taposták az emberek. Mi épp ezért nem ültünk repülőre vagy autóba, helyette maradtunk a lakóparkunkban, ahol kaptunk fémredőnyöket a házunk ablakaira, vigyáznak ránk, az orvosunk a közelben, és be lehet menni a kijelölt iskolaépületekbe, ha félnénk a saját otthonunkban maradni. A szomszédokra is nagyon lehet számítani, házról házra jártak a szerszámok, homokzsákok, és telefonon tartjuk a kapcsolatot egymással. Pár órája nem lehet kimenni az utcákra, otthon vagy a kijelölt iskolaépületekben kell maradni addig, amíg tovább nem áll Irma” – írta a közösségi oldalán Gombos Edina

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top