Sztárok

Vajna Timi filmet rendezne, Andy támogatja

Egyelőre még kezdetlegesek a tervek, de férje szerint Timi tehetséges, és minden esélye megvan, hogy különleges alkotást készítsen.

Közös munkába kezd Andy Vajna és felesége, Tímea. A filmügyi kormánybiztos, producer a Magyar Filmgyár alapítása 100. évfordulójának gálaestjén a Blikknek azt mondta: Timit egyre jobban érdekli a filmezés, de a szereplés helyett inkább a kreatív, alkotó része vonzza a munkának.

Szeretne egy rövidfilmet készíteni, amihez Andytől kért segítséget. A filmügyi kormánybiztos azt mondta, amiben csak tudja, támogatni fogja, és lehetőséget teremt arra, hogy álmai megvalósuljanak.

Hozzátette, Timi tehetséges nő, ezért minden esélye megvan, hogy különleges alkotást készítsen, de még nagyon kezdetlegesek a tervek.

A tengerentúlon Timi nem csupán exkluzív modellmunkákat kap, de saját vállalkozást indított, ráadá­sul a legnevesebb filmes díjátadók állandó díszvendége, ahol a legnagyobb hollywoodi sztárokkal szokott közös fotókat készíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top