Sztárok

Így ünnepelte 7. házassági évfordulóját Ördög Nóri és Nánási Pál

Különleges fotóval ünnepelte házassági évfordulóját Ördög Nóra. A Séfek Séfe háziasszonya és férje, Nánási Pál túl van a kritikus 7. éven, és boldogabbak, mint valaha.

Ördög Nóra hatalmas égésként vezette fel tegnap esti szereplését a Séfek Séfében, a rossz élmény azonban elmaradt. Kiderült, hogy a műsorvezető remek háziasszony, nagyon jól főz – a három tagú zsűri simán továbbjuttatta volna. Nórinak emellett is különleges napja volt, hiszen tegnap ünnepelték házassági évfordulójukat Nánási Pállal. Ez alkalomból egy különleges képet osztott meg a közösségi oldalán. 

Nóri a közös kutyájukat, Pityut mutatta meg a követőinek az Instagramon, méghozzá esküvői szettbe öltözve. „Leves kész, gyerekek lassan ágyban. Indulhat a visszafogott ünneplés… 7 éve ezen a napon ilyen elegáns volt Pityu az esküvőnkön!” – írta a fotóhoz a műsorvezető, aki nemrég meglepte születésnapos férjét egy utazással. Nánási Pál az évfordulós randiról is posztolt, ami minden bizonnyal nagyon különleges volt. 

7. házassági évfordulójukat ünnepelték. Fotó: instagram/palnanasi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top