Sztárok

X-Faktor: kibukott mentortársaira ByeAlex

Teljesen kiakadt mentortársaira ByeAlex, az X-Fakor előválogatójának első napján, és az ügy rányomta a bélyegét az egész adásra – írja a Blikk.

A konfliktus akkor robbant ki, amikor az X-Faktor 2017-es évadának válogatójára megérkezett egy ByeAlex-hasonmás, aki nemcsak külsejével, hanem saját dalának szövegével is igyekezett elkápráztatni Radics Gigit, ByeAlexet, Gáspár Lacit és Puskás Petit. Sikertelenül – írja a Blikk.

“Már a hét elején elkezdte Gigi a csipkelődést, és végig benne volt a levegőben, hogy engem piszkálnak. Eleinte nevettem rajta, aztán volt egy pont, mikor eldurrant az agyam. Bejött ez a srác, aki egy borzalmas dalt csinált egy rettenetes szöveggel, és a produkcióját hozzám hasonlították! Majd elkezdtek ezen poénkodni… Én az a fajta vagyok, aki nem szereti megbeszélni a problémákat. Magamban elrendezem, és túllépek rajta. Gáspár Laci néha már fel is idegesített azzal, hogy állandóan békülni akart” – mondta ByeAlex.

X-Faktor: kibukott mentortársaira ByeAlex

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top