Sztárok

Szerelmes képek Varga Izáról és párjáról, Zoliról

Varga Iza és férje 21 éve élnek boldog párkapcsolatban. A Barátok közt színésznője elárulta, mi a hosszan tartó házasság titka: minden szakaszt kiélveznek, és örömmel várják a következőt.

Varga Iza mostanában irtó dögös fotókat posztol – a Barátok közt 44 éves sztárja elképesztően jó formában van. Azt mondja, ebben a férjének és a lányainak óriási szerepe van. 21 éve boldog rendező szerelmével, Zolival, akivel együtt tervezik leélni az életüket, és attól sem riadnak vissza, ha később esetleg költözniük kellene. 

Szerelmes képek Varga Izáról és párjáról, Zoliról

“Hat évig éltünk kisgarzonban, bohém kettesben, és a szerelmünk csúcspontján házasodtunk össze. Anna születésekor nagyobb lakásba költöztünk, pár évre rá megvalósult a nagy álmunk, vidéken saját házunk lett, Sári már oda érkezett (…) Minden szakaszt kiélveztünk, és örömmel vártuk a következőt. Ez a titok nyitja” – mondta a Story magazinnak Varga Iza, aki azt is elárulta, néha belemenne hangos veszekedésekbe, de ezt Zolival nem lehet. “Túlságosan nyugodt. Nekem sokszor jót tett volna egy vita, kellene is az én temperamentumomnak. Nem egyszer kezdtem el mondani a magamét, Zoli meg csak hallgatott tovább, aztán megkérdezte: vége?!”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top