Sztárok

Szabó Kimmel Tamás: Ebben az országban mindenki mindenhez ért – videó

A Pappa Pia minden rekordot megdöntve szárnyal a mozikban, a kritikusok mégsem voltak elégedettek az alkotással. Szabó Kimmel Tamás őszintén elmondta nekünk, hogy mit gondol erről.

Három hete startolt a mozikban az új magyar sikerfilm, a Pappa Pia. A premier előtti vetítésen a sztárvilág színe-java megjelent, és mindenki elégedetten távozott. A filmkritikusok tetszését azonban mégsem nyerte el a film – Szabó Kimmel Tamást viszont csakis az érdekli, hogy neki tetszett-e, vagy sem. 

“Jól tudom, hogy 10 millió filmkritikus, 10 millió fociedző és 10 millió ‘mindenki mindenhez ért’ országa vagyunk és ezt én baromira utálom. Viszont ezek az ő véleményeik, ezekkel nekem semmi dolgom. Ha én végignézem az alkotást, és azt látom, hogy esetleg nem jó a film, de nekem nincs szégyellnivalóm, akkor én boldog vagyok, hiszen jól végeztem el a dolgomat. A többin nem tudok változtatni” – mondta a Pappa Pia főszereplője, aki szerint Kis Grofó zenéje értékelhetetlen.

Három hét alatt több mint 100 ezren látták a Pappa Piát a mozikban
Három hét alatt több mint 100 ezren látták a Pappa Piát a mozikban

“Kőkemény felelősség egymilliárd forintos filmben főszerepet játszani. Természetesen – mint minden esetben – most is voltak nehézségek, de ezeket meg kell tudni oldani intelligenciával meg szakmai gyakorlatból. Egy cél lebegett a szemem előtt: nem akartam olyat csinálni, ami után nem tudtam volna tükörbe nézni. Azt hiszem, ez sikerült!” – magyarázta Szabó Kimmel Tamás.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top