Sztárok

Friderikusz Sándor nemet mondott Hajdú Péternek

"Van egy igazán neki való műsorötletem, nem politikai, nem is bulvár, de ennél többet nem akarok róla mondani" – vázolta Hajdú Péter az ötletét, de hiába.

Hajdú Péter egy műsorötlettel akarta újra képernyőre csábítani Friderikusz Sándort, de nem sikerült.

Hogy az ellentéteik miatt-e? Friderikusz Sándor még 2015-ben az Összezárva Friderikusszal felvétele előtt szerződést bontott Hajdú Péter cégével és ott hagyta a TV2-t  “Ennek én ittam meg a levét” – mondta Hajdú Péter korábban, aki 3,8 mil­liót követelt Friderikusztól. Szerinte ugyanis a stáb és a díszletek is készen álltak a forgatásra, amikor ő lemondta a munkát, így kártalanítani kellett a kollégákat.  “Továbbra sem értek egyet Sándor akkori döntésével” – folytatta a producer, majd hozzátette, azóta sem jutottak ebben közös álláspontra, de megbeszélték, nem foglalkoznak többet ezzel a témával, kibékültek, így elméletileg a közös munkának sem lenne semmi akadálya, mondta.

Ám Friderikusz Sándor nem vállalja a felkérést. “Minden dolgom fontosabb most ennél” – válaszolt a Blikk  megkeresésére.

Friderikusz Sándor nemet mondott Hajdú Péternek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top