Sztárok

Ágynak esett a várandós Szabó Zsófi

Szabó Zsófi már a hétvégén sem volt túl jól, de azóta rosszabbodott az állapota, ezért orvoshoz kellett fordulnia.

Szabó Zsófi már a múlt hét végén beszámolt róla, hogy összeszedett valami nyavalyát, és nincs túl jól, ám azóta még rosszabbul lett. Az orvosa megtiltotta, hogy elmenjen az RTL Klub Roast című műsorának beharangozójára, ágynyugalomra ítélte a hét hónapos kismamát. Aggodalomra azonban semmi ok, nincsen komoly baj.

“Napok óta náthás vagyok, köhögök, és még hőemelkedésem is volt. Hétfő este felment a lázam, amikor 38 fok lett, azonnal elmentem orvoshoz teljes kivizsgálásra. Szerencsére a babának semmi baja! Természetesen megnézett a nőgyógyász, voltam ultrahangon is. A baba teljesen egészséges. Nekem szigorú ágynyugalmat rendelt az orvos. Nem szedhetek gyógyszert, antibiotikumot, de van egyfajta lázcsillapító, amit igen, ha muszáj. Sikerült összeszednem valami vírust, valószínűleg azt, amitől most a fél város szenved” – mondta a Blikknek Szabó Zsófi, aki szeptember 2-án látható a Roastban. 

Ágynak esett a várandós Szabó Zsófi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top