Sztárok

80 milliót követel Nótár Marytől a menedzsere

Nem csítulnak a kedélyek Nótár Mary és a menedzsmentje között. Komoly összeget követelnek az énekesnőtöl.

Hatalmas a balhé Nótár Mary és me­nedzs­mentje, a Skyforce iroda kö­zött. Jelenleg is több per folyik közte és volt menedzsere, Lakatos Róbert között, Budapesten és Miskolcon is, károkozásért, személyiségi jogok megsértése miatt. A Bors információi szerint több mint nyolcvanmillió forintot követelnek az énekesnőn.

“A per összegéről szóló információt nem kívánom kommentálni, arról azonban szívesen beszámolok, hogy Nótár Maryt, mint brandet, magyarán márkanevet, kilenc éve építjük – mondta a Borsnak Lakatos Róbert mene­dzser. – Ez alatt az idő alatt több tízmillió forintnyi összeget invesztált a cégünk a produkcióba – ez a hazai trendekhez illeszkedő, vagyis nem kirívóan nagy összegű befektetés egyébként –, ami most kezdett volna visszatérülni. Mary ismert lett, minden tökéletesen működött” – mondta a menedzser.

Egy évvel ezelőtt az énekesnő váratlanul bejelentette, hogy kilenc év után önállóan szeretné egyengetni a szakmai karrierjét, és egyoldalúan felbontja a szerződését a menedzsmentjével. Aztán egyik napról a másikra azt nyilatkozta, hogy elfajult a vitájuk a menedzse­rével, aki testileg megfenyítette, és a személyes szabadságát is korlátozta, hiszen bezárta egy szobába, ezért beperli őt. Ezután érkezett a hír Nótár Mary terhességéről, majd vetéléséről. L.L. Junior és a menedzsmentje szerint azonban soha nem is várt gyereket.

“Természetesen van bizonyítékom, de ez senkire nem tartozik, ez az én magánszférám – mondta  Nótár Mary. – Nekik én semmit nem bizonygatok. Rég túltettem magam ezeken a nehézségeken, nem is értem, miért hozták fel, hiszen a pereink szakmai jellegűek” – reagált Nótár Mary arra, hogy a menedzsment elállna a pertől, ha bemutatná a terhességéről szóló orvosi papírokat.

80 milliót követel Nótár Marytől a menedzsere

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top