Sztárok

Végre meglátogatja unokáit Zalatnay Cini

Korábban nem volt beszélőviszonyban lányával, ezért sosem találkozott még unokáival Zalatnay Cini.

Nem alakult felhőtlenül anya és lánya kapcsolata: Zalatnay Cini és Niki sokáig nem beszéltek, miután a lány bevallotta, meleg. “Amikor megtudtam, hogy a lányokhoz vonzódik, sajnos elkövettem azt a hibát, hogy elutasító voltam vele, nem értettem meg, igaz, nem is hagyott időt számomra a helyzet érzelmi feldolgozására. Emiatt rés támadt kettőnk kapcsolatában, amibe, azt éreztem, belehalok, de szerencsére már máshol tartunk” – mesélte az énekesnő.

Végre meglátogatja unokáit Zalatnay Cini

Az sem segített a helyzeten, hogy Niki a szerelmével és annak három gyermekével Londonban él, ám mióta kibékültek, édesanyja még nem tudta meglátogatni. “Ötvenöt éve vagyok a pályán, és még mindig rengeteg a koncert, a legutóbbi hét végén is négy fellépésem volt, ezért eddig nem tudtam útra kelni. Nagyon hiányzik már a lányom, és a párját, Alexet is szeretném jobban megismerni (…) valószínűleg szeptemberben végre eljutok hozzájuk” – mondta Cini a Blikknek.

Zalatnay Sarolta ma már őszintén tud örülni lánya boldogságának, és már nagyon várja a találkozást. “A Marquee Clubban kint van a fotóm Jimi Hendrix és Joe Cocker képe mellett. Szeretném, ha a lányommal együtt tudnánk megnézni!” – tette hozzá a büszke anyuka.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top