Sztárok

Ungár Anikó jelenetet rendezett egy szupermarketben

Mindenki töltött már végtelennek tűnő perceket sorban állással a közértben, Ungár Anikó viszont hangot is adott nemtetszésének.

Nem mindennapi jelenet játszódott le a Blikk olvasója előtt egy budai szupermarketben: Ungár Anikó vásárlása majdnem meghiúsult a számítógép hibája miatt. “Szerencsére” a szemfüles olvasó okostelefonja kéznél volt, így fotó is készült róla, mennyire felizgatta a bűvészt az eset.

Ungár Anikó jelenetet rendezett egy szupermarketben

Ungár Anikó éppen előttem állt a sorban, amikor kiderült, hogy várnia kell, mert a gép lefagyása miatt minden egyes terméket újra le kell húznia az eladónak. Láthatóan sietett, és ezért nem tetszett neki, hogy ismét meg kell várnia a procedúrát – kezdte a szemtanú. – Kissé megemelte a hangját, és azt hajtogatta, hogy »úristen, hát ez nem lehet igaz!« Majd azt kérdezgette, hogy »miért pont vele történik ez«. Több ízben kijelentette, hogy ő erre nem ér rá! Neki előadása lesz, és este 19:00-tól már színpadon kell állnia!” – szól a beszámoló.

Ezen a ponton szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy a helyzet nem eszkalálódott tovább, a többi vásárló és a dolgozók megőrizték nyugalmukat. “Körülbelül tíz percig tartott, a pénztárosnő végig megőrizte a hidegvérét, nagyon kedves, szolgálatkész és együttműködő volt. Közben egy másik sorban várakozó vásárló láthatóan felismerte a művésznőt, és bűvésztrükköket imitálva próbálta oldani a hangulatot. Anikó végül kivárta, amíg a pénztárosnak sikerült még egyszer leolvasni az összes terméket, aztán távozott az üzletből” – zárul a történet.

Ha azt is elolvasná, miért rak rendet Ungár Anikó, mielőtt jön a házvezetőnő, kattintson ide.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top