Sztárok

Mégsem vállalja a Sztárban sztárt Hajós András

A zenész átgondolta a dolgot, és nemet mondott a TV2-nek. Sajnálkozás, pávatánc és perzsáztatás a kattintás után.

A hét elején még arról írtunk, Hajós megállapodott a TV2-vel, és a Dalfutár új évadáért cserébe ismét elvállalta a Sztárban sztár zsűrizését. A zenész azonban gyorsan pontosította, hogy ez a műsora egyáltalán nem tér vissza, és csak a sztárban sztáros szerepléséről tárgyal a csatornával.

Mégsem vállalja a Sztárban sztárt Hajós András

“Van szó arról, hogy a Sztárban Sztár zsűripultjába újra beüljek, de ez nem a Dalfutáron múlik. A TV2-csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a TV2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám. Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani ahhoz, hogy megállapodás szülessen” – ez volt Hajós véleménye hétfőn.

Tegnap este azonban a találgatásokat megelőzendő Hajós a Facebookon közölte, mégsem vállalja a műsort.

 

“Az igazsághoz hozzátartozik, hogy (hallomásom szerint) a csatorna felsőbb irányítói részéről fenntartások lehetnek a személyemet illetően, így az utóbbi időben már egy mindannyiunk számára méltatlan pávatáncba kezdtünk belecsúszni, hogy ki akarja jobban és ki tesz úgy, mintha ő akarná, ha a másik hajlandó úgy tenni, mintha jobban akarná (…) ennél én büszkébb vagyok, kelljek a tehetségemért, nehogy már perzsáztatni kelljen” – írja Hajós András, aki a “perzsáztatást” is megmagyarázza.

“[A]zt mesélik, a Kádár-rendszer nagyhatalmú kultúrispánja, Aczél György, a hatalmas perzsaszőnyeggel borított dolgozószobájába hívatta dorgálásra azokat a megtévelyedett művészeket, akik némi fejmosás és egy kis ideológiai rendszerfrissítés után újra munkát kaphattak. Ezt hívta a pesti művész-zsargon perzsáztatásnak. :)”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top