Sztárok

Stohl Andrásnak ennyit kell keresnie, hogy nullára kijöjjön

A gyerektartástól a lakáshitelig sok minden benne van abban az összegben, amit a színész minimum elkölt.

A színészek nem sűrűn árulják el, hogy mennyit keresnek. Stohl András sem mondott pontos számokat, de azért adott némi betekintést az anyagi viszonyaiba a Magyar Narancs cikkében, amelyet a Bors szemlézett.

Kiderült, hogy a színészi csúcsgázsi 500-600 ezer forint, az átlagkereset 300 ezer, a kezdők 180-200 ezret kapnak. Stohl Andrásnak ennél jóval többet kell hazavinnie, mert sok embert kell eltartania. De mennyit kell keresnie havonta?

“Ahhoz, hogy nullán legyek, másfél milliót. Ebben a gyerektartástól a ház hiteléig sok minden benne van.” Az összeg előteremtése valószínűleg nem okoz majd hatalmas problémát a színésznek, hiszen havi 3 millió forintért írt alá a Class FM Morning Show-jához.

 Az interjúban a színész politikai véleménynyilvánításról is beszélt. Azt mondta: “Legszívesebben ordítanék, de nem merek. Tartok a következményektől. Hogy mi lesz velem, de nemcsak velem, hanem a környezetemmel is.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top