Sztárok

Oláh Gergő: “Nem vagyok otthon a szexiskedésben”

Egészen új oldaláról ismerhetjük meg Oláh Gergőt. A sokszor szemérmes énekes a Sztárban sztár kapcsán is mesélt arról, hogy nincs otthon a szexiskedésben, ezért is vágyik inkább molettebb nőkre.

A Sztárban sztár 2017-es szereplőit tegnap jelentették be, és Oláh Gergő az első versenyzők között volt, aki a Mokkában is beszélt a műsorral kapcsolatos elvárásairól és félelmeiről. Így került szóba az is, hogy Mádai Vivien megnézné az énekest, hogyan boldogulna magas sarkú cipőben. Aztán furcsa fordulat következett, amikor Istenes László is megszólalt. 

Oláh Gergő: Magas sarkú már volt rajtam.
Mádai Vivien: Tényleg? Ezt jó tudni.

Oláh Gergő: nem vagyok otthon a szexiskedésben

Istenes László: Ezt minden pasi kipróbálja legalább egyszer.
Mádai: Na, ne szórakozzatok!
Istenes László: Hogy milyen magas sarkúban járni, azt én is kipróbáltam.

Oláh Gergő: nem vagyok otthon a szexiskedésben

Igen, Mádai arckifejezése minden szónál többet mondott. Aztán sikerült visszaterelnie a figyelmet Oláh Gergőre, aki láthatóan jól szórakozott a jeleneten. Később azért megjegyezte, hogy ő is csak egyszer próbálta ezt ki, és hatalmasat esett, és kicsit fél is attól, mi lesz a  műsorban.

“Nyilván ez egy olyan műsor, hogy majd kell utánoznom egy nőt. Inkább azt mondom, hogy ha nőt kellene utánoznom, akkor én a molettebb csajokat utánoznám. Mert ebben a nagyon szexiskedésben én nem vagyok otthon, nem tudnám beleélni magam.”

Oláh Gergő a Mokkában mesélt arról, mit vár a Sztárban sztártól
Oláh Gergő a Mokkában mesélt arról, mit vár a Sztárban sztártól

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top