Sztárok

Vajna Timi Ibizán luxusnyaral, D&G a szomszédja

Csak a Pappa Pia premier előtti vetítése kedvéért látogatott haza Vajna Tímea, azóta újra külföldön van. Ezúttal a húgát, Lillát, az ő pasiját és Andyt is magával vitte.

Ismét luxusban nyaral Vajna Tímea. A filmügyi kormánybiztos felesége csak egy kis időre tért haza, hogy az új magyar nagyjátékfilm, a Pappa Pia premier előtti vetítésén megmutassa magát. Most újra külföldön van, és nem bízta a véletlenre: ezúttal szinte az egész családját magával vitte. Magánrepülővel utaztak Ibizára, ahol később Andy is csatlakozott hozzájuk, bár erről Timi egyelőre nem posztolt. Annyi biztos, hogy a húgát, Lillát és az ő szerelmét is elvitte egy luxushajóútra. 

Vajna Timi Ibizán luxusnyaral, D&G a szomszédja

Ráadásul nem is akárki a szomszédjuk, hiszen a kikötőben pont a Dolce&Gabbana tulajdonosainak jachtja mellett horgonyoztak le. 

Vajna Timi Ibizán luxusnyaral, D&G a szomszédja

Timi egyébként egyáltalán nem titkolja, hogy milyen fantasztikus élete van. Nemrég Arnold Schwarzenegger születésnapján tűnt fel, ahova egy nagyon drága luxusautóval érkezett. Majdnem egy évig Los Angelesben élt, ahonnan magánrepülővel jött haza. Persze, ha megteheti, miért ne csinálná?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top