Sztárok

Mindenáron megvédi fiát Pécsi Ildikó

Az évek óta tartó pereskedésben fia helyett is állja a sarat Pécsi Ildikó. A tét több százezer forint és egy budai ház.

Októberben folytatódik Pécsi Ildikó és Pártos Csilla rokontartási pere. Az évek óta tartó háborúskodásba már mindegyik fél alaposan belefáradt, ismerőseik szerint az egészségük is rámehet, ha így folytatják. A színésznő negyven kilót fogyott a jogi huzavonák miatt, volt menyének pedig állítólag autoimmun betegsége újult ki.

A Pécsi család egy közeli ismerőse szerint ez befolyásolhatja a tárgyalás kimenetelét. “A bírók is emberek, hiába igyekeznek kizárólag a jogi szempontok alapján vizsgálni egy-egy esetet, meg tudja őket hatni egy elesett, beteg ember látványa. (…) Ha Csilla beteg, azt nyilván nagyon sajnálják, viszont szívesen megnéznének egy orvosi leletet erről” – mondta a Borsnak az informátor.

Mindenáron megvédi fiát Pécsi Ildikó

“Ildikó egy anyatigris. A fiát védelmezi mindenáron, helyette ment a harcba. Azt nem tudom, hogy ezt ma már bánja-e vagy sem, hiszen arra, hogy így elfajulnak a dolgok, senki sem számított” – tette hozzá az ismerős.

Ha októberben véget ér is a rokontartási ügy, Pécsi Ildikónak még akkor is vissza kell szereznie budai házát fia volt feleségétől, aki a válás óta nem hajlandó kiköltözni az ingatlanból. Ez várhatóan újabb pert, potenciálisan újabb éveket jelent.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top