Sztárok

Ámok­fu­tást ren­de­zett mil­liói miatt Győ­zike

Gáspár Győző évekkel ezelőtt egy ismerősének kölcsönadott 2 millió forintot, amit ez az ismerőse később elfelejtett visszaadni. Győzike bírósághoz fordult, és ki is perelte a tartozást az illetőből, de csak nem érkezett meg a Gáspár családhoz a rég nem látott pénz. Győzike a Facebook-oldalán fakadt ki.

A bíróság 2016 júliusában döntött Gáspár Győző (Győzike) javára abban a perben, amelyet a celeb és énekes egy ismerőse ellen indított. Király Norbert kecskeméti lakosnak – Győzike a Facebook-oldalán hozza nyilvánosságra a férfi nevét – még 2010-ben adott kölcsön kétmillió forintot, ám a férfi, Győzike állítása szerint, azóta sem törlesztette a tartozását. Pedig a bíróság tavalyi ítélete szerint is visszajár a pénz Győzikének.

A kínos ügyre maga az egykori Romantic-frontember hívta fel a figyelmet, akinek láthatóan elege lett abból, hogy bő fél évtizede vár a kölcsön visszafizetésére, és kiposztolta a Király ellenében hozott bírósági ítéletet, majd tolvajnak nevezte őt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top