Sztárok

Shane Tusup szerelmi vallomása Hosszú Katinkának egyszerűen mesés

Nem ez az első alkalom, amikor Shane Tusup nyíltan vallott szerelmet a feleségének, Hosszú Katinkának, de a mostani kiemelkedik a többi közül. Akár a forgatókönyvírók is megirigyelhetnék.

Ha azt gondoltad, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup a tavalyi házassági évfordulójukat nem tudják felülmúlni, akkor tévedsz. Az olimpiai bajnok idén egy rövid, de annál romantikusabb posztban vallott szerelmet, ami legalább olyan megható volt, mint tavalyi mondatai

Hosszú Katinka posztja
Hosszú Katinka posztja

De Shane Tusup kicsit bővebben fejtette most ki, mit érez, és szerintünk nem csak Hosszú Katinka hatódik majd meg ettől. Ahogy többen írták is: sok nő álma egy ilyen vallomás. 

“A világ legszebb nője, a feleségem, aki a világ legszerencsésebb emberévé tett, és ami a legfontosabb, hogy a legjobb barátom, akire mindig számíthatok, minden nap egy kaland, és még a legunalmasabb szituációt is különlegesen vidámmá tudja varázsolni. Boldog vagyok, amiért találkoztunk, és remélem, tudod, hogy imádom veled az életemet! Tudom, hogy ez a negyedik házassági évfordulónk, de ami még fontosabb, hogy ez egyben a 9. évfordulónk együtt, párként. A legelképesztőbb 9 év, amit egy párnak el tudok képzelni! Úgy értem, hogy a történeteink már most olyanok, hogy a születendő gyerekeink azt hiszik majd, ezeket csak kitaláltuk. Nem vagyok abban biztos, hogyan fejlődünk évről évre, de abban biztos vagyok, hogy izgatottan próbálkozom veled! Minden reggelt várok, amikor melletted ébredek. Lényegében, csodás nőm, te és én vagyunk a világgal szemben. Mindig és örökké! …és örökké…igen »és örökkön örökké«…igen, ezt tulajdonképpen az esküvőnkön is említettük…capisce!?!?!”

Shane Tusup
Shane Tusup nem spórolt a szavakkal

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top