Sztárok

Az egész családot orvoshoz kellett vinni Sebestyén Balázséknál

A műsorvezető egy ponton úgy érezte, elszabadult a pokol, és csak a hétfő reggelt várta, hogy végre elmehessen dolgozni. Sebestyén Balázs feje felett összecsaptak a hullámok.

Ritkán hallani Sebestyén Balázs magánéletéről, ezért hajlamosak vagyunk azt hinni, az ország legjobban fizetett rádiósát elkerülik a hétköznapi élet apró-cseprő problémái. Tegnap azonban kiderült, ez korántsem így van.

Balázs hullafáradtan ült be a mikrofon mögé, és a Bors szerint még a pontos idő beolvasásával is meggyűlt a baja. A műsorvezető kálváriája a múlt héten kezdődött, mikor két fiát egyszerre kellett orvoshoz vinni. “Ülünk Noellel a sebészeten. Volt egy vírusos fertőzése, nehezen tudott kakilni, és meg kellett nézni, nincs-e aranyere vagy valami, mert egy hete mondta, hogy fáj, fáj. Üvöltött. Ülünk a sebészeten, még nem jutottunk be, amikor felhívnak, hogy vigyük el Benit, mert agyrázkódást kapott” – kezdte ecsetelni Balázs.

Az egész családot orvoshoz kellett vinni Sebestyén Balázséknál

Így fordult rá a hétvégére a család, de ez sem ment zökkenőmentesen. Balázs biciklizni indult volna, ám a bringa ráborult Benire, és felszakította a fejét. “Szórakozott a bringa alatt, mondtam neki, hogy menj már arrébb, de rádőlt” – mondta a műsorban Balázs. “Pont eltalálta a kormány, vagy a fék, vagy a váltó és felszakította a fejbőrt, és azt látta az anyja, hogy spriccel a fejéből a vér felfele, mint egy filmben.”

Ám a balesetsorozat még ezzel sem ért véget, a soron következő épp Balázs felesége volt: “Viki kapott egy olyan idegbecsípődést, hogy a mo­sógépre hajolva találtam meg. Nem tudott felegyenesedni, nem tudott lépni, nem tudott leülni. Forró konyharuhát mikróztam egész vasárnap délután.”

“Azt éreztem, hogy valaki mentsen ki, legyen már hétfő! Borzongással teli nyugalom volt rajtam, hogy elmúlt a hétvége” – zárta megtörten a hosszú hétvége történetét a műsorvezető.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top