Sztárok

Hajdú Péter: Majd jön a szerelem, én meg fogadom

A műsorvezető kicsit hanyagolja a csajozást, de nem akarja hogy békén hagyják a nők, sőt. Hajdú Péter arról is beszélt, hogy gyerekkel vagy kutyával könnyebb ismerkedni.

Múlt héten Cipruson nyaralt gyermekeivel Hajdú Péter, és igyekezett a lehető legtöbbet kihozni a családi nyaralásból. Mivel a kicsik jelenleg volt feleségével, Sarka Katával élnek, a műsorvezető nem láthatja őket annyit, amennyit szeretné.

Hajdú Pétert a Reggeli műsorvezetői faggatták magánéletéről, Peller Anna plédául kerek perec megkérdezte, miért van válófélben, miért ért véget a szerelem közte és Kata közt.

 

Péter erre nem tudott válaszolni, de azt elárulta hogy “ráröppennek a nők”, de akkor azért nem, mikor a gyerekei is vele vannak. Pedig ha muszáj lenne, inkább a gyerekeket használná ismerkedésre mint egy kutyát, viccelődött a műsorvezető.

Ám az aktív párkeresés most nincs is terítéken Hajdú életében: “nincs kiszemeltem, de nem fogok elszaladni, ha engem kiszemel valaki” – mondta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top