Sztárok

Még börtönben ülő fiának is fizet Szilágyi István

Meglátogathatták börtönben ülő fiukat Szilágyi Istvánék. Péter apja megveréséért van rács mögött, és egy darabig biztos nem szabadul.

Mint mi is megírtuk, két hónapja tartóztatták le Szilágyi István fiát súlyos testi sértésért. Péter úgy megverte apját hogy az kórházba került, a szeme feldagadt és több bordája is eltört.

Még börtönben ülő fiának is fizet Szilágyi István

A szülők meglátogatták Pétert az előzetesben, és ha már mentek, csomagot is vittek neki. “Végre bemehettünk Petihez a börtönbe, nagyon jó volt már látni. Vittünk neki melegítőt, tiszta ruhát, amire szüksége volt. Ötezer forintért vásároltunk be neki, és vittük dobozban, amit csak kért” – mondta a Blikknek a férfi édesanyja.

Szilágyi István szerint fia jól viseli a börtönt. “Nagyon jó a kedve, vidám, már barátokat is szerzett. Szeretne hazajönni, de nem panaszkodik. Most edzeni, gyúrni kezdett a börtönben, vannak társai is, akikkel gyakorol. Jó lenne, ha végre hazajönne” – mondta a színész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top