Sztárok

Hajós András marad a TV2-nél

Megállapodott a csatorna vezetésével, ezért visszatérhet régi szerepébe a TV2-n Hajós András. A zenész kemény ultimátumot kapott.

Hajós András első saját műsora, a Dalfutár folytatásáért küzdött a TV2-vel. A műsor a zeneírás kulisszatitkairól szól egy kis csavarral: a zeneszerző, a szövegíró, a producer és az énekes a dal elkészültéig nem találkoznak egymással, és vakon kell bízniuk a másikban. “Hiába van most a zenei műsorok szezonja, a tehetségkutatók értelemszerűen elsősorban az előadóval foglalkoznak és kevésbé a dallal. Pedig szerintem szórakoztatóan tálalva a dalszerzés is érdekes lehet” – nyilatkozta Hajós a formátumról.

A Dalfutárt a közönség és a szakma is nagyon jól fogadta, az első évad több díjat is bezsebelt. A műsor ősszel folytatódik a SuperTV2-n, ám a megegyezéshez rögös út vezetett. Hajós András ugyanis többször nyilvánosan kritizálta a TV2-t, elsősorban a Tényeket vádolta politikai elfogultsággal, és igyekezett magát távolabb helyezni a csatornától.

Hajós Andárs a Sztárban sztárban
Hajós Andárs a Sztárban sztárban

Ennek ellenére a Dalfutár visszatérhet, ám a Bors úgy tudja csak akkor, ha Hajós újra beül a Sztárban sztár zsűrijébe. A lap informátora szerint a zenész sokáig hezitált, de végül nem akarta veszni hagyni a saját gyermekeként szeretett Dalfutárt, ezért igent mondott a csatorna “kompromisszumos ajánlatára”.

A TV2 jövő héten jelenti be hivatalosan az őszi műsorait, addig sem a csatorna, sem Hajós András nem kívánta kommentálni az értesülést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top