Sztárok

Demcsák Zsuzsa a születésnapjáról: ágyba kaptam a reggelit

Demcsák Zsuzsa ma ünnepli 39. születésnapját. Az örök fiatal műsorvezető elmesélte nekünk, hogy miben más ez a nap, mint a többi.

Demcsák Zsuzsa az elmúlt hetekben igazán elfoglalt volt, így most nagyon boldog, hogy több időt tölthet a családjával. Elkezdett az ATV-vel forgatni, és a vizes vb háziasszonya volt több mint egy hónapon keresztül. A legutóbbi hírek szerint új párja is van, de a születésnapján először a gyerekei köszöntötték. ,,Igazi meglepetésben volt részem. Ilyen még soha nem történt velem, de ágyba kaptam a reggelit és a kávét a gyerekektől! Emellett készítettek egy képet ‘I Love Mom’ felirattal, ami mostantól a lakást fogja díszíteni” – mondta az NLCafe-nak Zsuzsa. 

A műsorvezető azt is elárulta, hogy kivel és hogyan ünnepel majd. “Családi és baráti körben ünneplem a születésnapomat egy kisebb kerti parti keretében.​ Grillezünk, sütögetünk, beszélgetünk. Ez most más, mint a többi, hiszen gyerekkorom óta nem ünnepeltük a születésnapomat, és ez nekem most rengeteget számít, nagyon jó érzés és boldogsággal tölt el” – folytatta.

 Bár ez az utolsó hármassal kezdődő év, a műsorvezető már várja a következő fejezetet, egyáltalán nem aggódik a kora miatt. “Nem foglalkozom ezzel, szerintem nem az évek számítanak. Én annak is örülnék, ha mindennap születésnapom lenne.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top