Sztárok

Benkő László kétórás koncertet adott betegen

Ígéretéhez híven nem hagyja el a rajongóit Benkő László. Az Omega az ünnepi hétvégén hatalmas bulit csapott Törökbálinton.

Mindenkire alaposan ráijesztett pár napja Benkő László, mikor elérhetetlen volt még barátai, kollégái számára is. A zenésznél két hónapja diagnosztizáltak rosszindulatú daganatot, így mindenki a legrosszabbra gondolt, ám kiderült, a billentyűs csak gyógykezelésen volt.

Benkő korábban azt mondta, nem hagyja, hogy legyűrje a betegség. A zenélésből és a rajongók szeretetéből mindig erőt tud meríteni a folytatáshoz.

A szombati bulin látszott, Benkő László valóban elemében van a színpadon. Az Omega Törökbálinton lépett fel, a koncertre még Hajdú Péter is kinézett. “Le a kalappal Benkő Laci előtt, megromlott egészségi állapota ellenére is fellép. Kétórás koncertet adtak a Kinizsi réten, több mint ötezren voltak kint a bulin” – mondta a Blikknek a tévés.

 

Hajdú és Benkő egyébként régi ismerősök. “Vele készítettem életem második interjúját, azóta jóban vagyunk. Nagyon szeretem őt és természetesen az Omega slágereit is. Elképesztő, milyen jó formában vannak” – mesélte a műsorvezető.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top