Sztárok

Meghalt Sonny Landham

Sonny Landham 76 éves volt, karrierje 1982-ben indult be az Eddie Murphy és Nick Nolte főszereplésével készült 48 óra című akcióvígjátékkal.

Szívelégtelenség következtében elhunyt Sonny Landham amerikai színész, akinek legismertebb filmjei a 48 óra, a Ragadozó és A bosszú börtönében című produkciók voltak.

Landham 1941-ben született indián szülők gyermekeként. A színészetet már a ’70-es években elkezdte. Karrierje azonban 1982-ben indult be igazán az Eddie Murphy és Nick Nolte főszereplésével készült 48 óra című akcióvígjátékkal. Az 5 évvel később mozikba került Ragadozó vált a legmeghatározóbb produkciójává, melyben Arnold Schwarzenegger oldalán tűnt fel.

Az elmúlt évtizedekben aztán olyan sorozatokban és filmekben játszott, mint A szupercsapat, a Miami Vice, a Jackson, a vadállat, az Extralarge: A kondor misszió, a Vad világ, az Árnyékgyilkos és a Farkasok farsangja

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top