Sztárok

Megvan a Miss Balaton 2017 győztese: Rákos Lili

Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, hiszen 12 csodaszép lány állt előttük ma este, a Miss Balaton balatonfüredi fináléján. Mutatjuk, kinek a fejére került a korona!

Rákos Lili lett a Miss Balaton 2017 győztese. Az első udvarhölgynek Szakálos Dórát, a második udvarhölgynek pedig Pál Gabriellát választották.

Rákos Lili
Rákos Lili (k), Szakálos Dóra (j) és Pál Gabriella (b)

 

Megvan a Miss Balaton 2017 győztese: Rákos Lili

 

  • A közönségszavazás győztese: Mihályfi Liza
  • A közönségszavazás 2. helyezettje: Ollári Barbara
  • A közönségszavazás 3. helyezettje: Kézér Kitty

 

Több hónapnyi felkészülés előzte meg a Miss Balaton döntőjét, amelynek Balatonfüred adott otthont. 

Hétfőn vette kezdetét a felkészítő tábor, ahol öt napon keresztül minden a 12 döntős versenyző felkészüléséről szólt. A héten szakemberek is a lányok segítségére voltak, hogy a szombati finálén a legjobb formájukat mutathassák.

Egy kis pihi ???? #cheers #sunset #missbalaton2017 #ourbeautifulgirls #top12 #balaton

Miss Balaton Beauty Contest (@missbalaton) által megosztott bejegyzés,

 A szakemberek mellett több egykori szépségkirálynő és ma is aktív modell volt a lányok segítségére. A felkészítőtáborban végig jelen volt Horváth Éva, de csatlakozott hozzájuk Dukai Regina, Iszak Eszti és Epres Panni is.

Fotó: instagram/missbalaton
Fotó: instagram/missbalaton

Nemrég az is kiderült, hogy egy nagy visszatérő is szerepet kapott, ugyanis Zimány Linda a zsűriben pontozta a lányokat, miután 2006-ban azzal indult a karrierje, hogy megnyerte ezt a versenyt. 

 A tavalyi győztes, Nagy-Pál Krisztina is segített a lányoknak, megosztotta velük a tapasztalatait és egy-két hasznos tanáccsal is ellátta őket. 

A Miss Balaton 2017 győztese:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top