Sztárok

Ezeket a sorozatokat nézzük majd ősszel

Mi már sejtjük, hogy milyen sorozatok miatt fogsz fennmaradni éjszakánként ősszel, az AXN és a VIASAT6 nem hagy majd pihenni.

Hamarosan vége a Trónok Harcának, így kell majd néhány új sorozat, ami kitölti az űrt, ami a felperzselt Westeros után marad. Az AXN nagy dobása az őszre a Castle című sorozatból megismert Stana Katic legújabb sorozata az Elfeledve, míg a VIASAT6 a Top Gear új évadával erősit.

Száguldó autók, időutazás, szuperhősök a VIASAT6-on

Új évaddal jelentkezik a VIASAT6-on Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta közös műsora, a legendás Totalcar, akárcsak a Matt LeBlanc-kal felturbózott Top Gear. A harmadik évad kerül műsorra szeptembertől az Utolsó remény című sorozatból, ahol egy vírusokkal fertőzött poszt-apokaliptikus világban egy amerikai hadihajón múlik az emberiség jövője.

Szintén szeptember elején folytatódik a csatornán a Bates Motel című horrorsorozat, amit Alfred Hitchcock Psycho című filmjének előzményének szántak a készítők. Második évadhoz ért A holnap legendái című sorozat is, amiben egy gonosz hősökből álló csapat igyekszik végtelen szuperhatalomra szert tenni.

Amnéziás FBI-ügynök, piti bűnözők, NCIS az AXN-en

Egy saját gyártású sorozattal, az Elfeledve című krimivel indítja az őszt az AXN, amiben Stana Katic egy amnéziás FBI-ügynököt alakít, akit egy erdei házikóban találnak meg az erdő közepén, miután hat évvel korábban eltűnt, majd halottnak nyilvánították.

Második évaddal folytatódik a Quantico című sorozat az AXN-en, akárcsak a Nagy fogás című teleregény. Az NCIS: New Orleans a harmadik évadba csap bele, a Született detektívek eddig nem látott részekkel térnek vissza a képernyőre.

Szeptemberben elindul a Blöff című amerikai–angol vígjátéksorozat első évada, ami Guy Ritchie azonos című filmje alapján készült. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top