Sztárok

Ördög Nóra barcelonai posztja a terrortámadás után megható

Ördög Nóra egyik legboldogabb pillanata Barcelonához köthető, ugyanis a férje, Nánási Pál ott kérte meg a kezét. Most azonban egy másik, szomorú dolog miatt posztolt a katalán fővárossal kapcsolatban...

Ördög Nóra és férje kettesben romantikáztak Nánási Pál 44. születésnapja alkalmából. A vakációról hazatérve szomorú hír fogadta őket: terrortámadás történt Barcelonában. Tegnap egy furgon hajtott a tömegbe az egyik legforgalmasabb utcán, ezzel pedig a jelenlegi adatok szerint 13 ember öltek meg, és rengeteg súlyos sérült van… A hírességek sorra osztják meg az emlékeiket a katalán fővárosról, és imádkoznak az áldozatok családjáért, valamint egy jobb világért. Ördög Nórának élete egyik legfontosabb pillanata köthető Barcelonához, amit meg is osztott a közösségi oldalán. 

“Életem egyik legboldogabb pillanata Barcelonában, amikor megkérték a kezem… Imádom ezt a várost… Ugye lesz még ilyen jó…?” – írta a fotóhoz Nóri. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top