Sztárok

Marsi Anikó megszenvedi a döntése következményét

Marsi Anikó nehéz döntést hozott, amivel nap mint nap szembesül. Idővel viszont egyre nehezebbek a hétköznapok a Tények msorvezetőjének.

Egy édesanyának nem egyszerű, hogy nem lehet mindennap a gyerekeivel. Marsi Anikónak el kellett köszönnie a fiaitól, hiszen januárban visszaköltöztek Mallorcára, mert elmondásuk szerint nehezen viselték a budapesti életet. Telefonon napi szinten beszélnek, de hetente csupán két napot vannak együtt, így sok dologról lemarad, aminek eddig részese volt. “Amióta Laci a fiúkkal visszaköltözött Spanyolországba, Anikó hetente ingázik. Szombaton reggel repül haza hozzájuk, és hétfőn délelőtt már jön is vissza, hogy este a Tényekben láthassák a nézők” – mesélte a BEST magazinnak egy kolléga. 

A kérdés, hogy vajon Marsi Anikó meddig viselik el ezt az állapotot?

Marsi Anikó egyelőre nem hagyja el a Tényeket
Marsi Anikó egyelőre nem hagyja ott a Tényeket

Az igazat megvallva, egy idő után ez nagyon fárasztó lehet az egész családnak, de főleg Anikónak. A barátok szerint egyébként a híradós férje nagyon jól veszi az akadályokat, nincs olyan probléma, amit nem tud megoldani.

Ősszel új fejezet kezdődik a fiúk életében: új osztály, új feladatok, az édesanyjuk pedig nem lesz ott mellettük. Nehezen bírják a távolságot, éppen ezért nemrégiben az a hír is felröppent, hogy Anikó visszaköltözik Spanyolországba, de ezt a TV2 sajtóosztálya cáfolta. Így egy ideig még biztosan a Gönczi-Marsi duó vezeti a Tényeket. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top