Sztárok

Gyurta Dani és Cserpes Laura szerelmes képe mesés

Ősszel lesz egy éve, hogy Gyurta Dani és Cserpes Laura összejöttek. Az úszó sűrű hónapokon van túl, de most végre volt egy kis ideje, hogy szerelmével nyaralni menjen.

Gyurta Dani ritkán beszél a magánéletéről, de nemrég Tillával kivételt tett – az olimpiai bajnok úszó egy mondat erejéig megemlítette szerelmét, Laurát, akivel lassan egy éve alkotnak egy párt. “Nem bujkálunk, de nem szeretjük kiteregetni a magánéletünket. A privát életünket megtartanánk magunknak, mindig próbáltam távol tartani magam ettől” – mondta akkor a Propaganda című műsorban.

Gyurta Dani és Cserpes Laura szerelmes képe mesés

Daninak mostanában sok idejét elvette az úszás, hiszen készült a világbajnokságra, de most, hogy van egy kis szünet, el tudtak menni nyaralni. Bár a képeikből nem derült ki, hogy pontosan hol is vakációznak, az biztos, hogy nagyon szép helyen vannak, csodás fotókat posztolnak. Cserpes Laura egyébként több képet is megosztott, de mindegyiken egyedül látható. 

Úgy döntöttünk beállunk mi is (torna)sorba ????

cserpeslaura (@cserpeslaura) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top