Sztárok

Gyönyörű nők versenyeznek a Miss Balaton döntőjében

Még néhány nap, és kiderül, ki lesz idén a Miss Balaton királynője. A 12 csodaszép döntős lány augusztus 19-én este Balatonfüreden mutathatja meg magát a zsűrinek.

Ahogy már megmutattuk, a Miss Balaton döntősei Balatonfüreden készülnek a szombati fináléra. Természetesen ezúttal sem maradnak segítség nélkül, Horváth Éva, Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Marton Adrienn, Magony Szilvi és Lipcsei Betta is azon dolgozik, hogy a versenyzők a legjobb formájukban legyenek a szombat esti döntőn. A Miss Balaton 2017 felkészítő tábora egy divatfotózással vette kezdetét hétfőn és kedden, ahol Ajkai Dávid kamarája előtt álltak modellt a versenyzők. A fotókat most a nagyközönség is megnézheti, sőt szavazhat is a versenyzőkre, ezzel is hozzásegítve kedvenceit a 100.000 forintos utazási utalvánnyal járó közönségdíj elnyeréséhez.

Megnézem
Összes kép (1)

Bárki kiválaszthatja kedvencét, és egy applikáción keresztül leadhatja szavazatát. A legtöbb voksot gyűjtő versenyző a finálén veheti majd át a közönségdíjasnak járó nyereményt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top