Sztárok

Hajdú Péter családi nyaraláson heveri ki szakítását

Hajdú Péter Cipruson vakációzik a gyerekeivel. Nem tagadja, a szakítása után kifejezetten jólesik neki a családi vakáció.

A szokásos évi családi nyaralás előtt lett újra szingli Hajdú Péter, aki a múlt héten szakított Eszterrel. A műsorvezető most azt mondja, ráfér az egyedüllét és az, hogy a gyerekeire, Noncsira és Dávidkára koncentrálhasson.

“Minden évben elutazunk ide, mert nagyon szeretjük ezt a helyet. Most édesanyámmal és a gyerekekkel jöttünk” – nyilatkozta a nyaralás utolsó napján a Blikknek Hajdú Péter, aki nem tagadta, Eszterrel való szakítása után jólesett neki egy kicsit eltávolodni a magyar fővárostól.

“Most egy kicsit jó egyedül, itt vannak velem a gyerekek, az anyukám, és nagyon jól érezzük magunkat, igyekszünk minél többet pihenni, és próbálok minél több élményt belezsúfolni nekik ebbe az egy hétbe, sajnos csütörtökön megyünk haza. Voltunk többször hajókázni, csúszdaparkba is elvittem őket, búvárkodtunk, vidámparkoztunk” – mesélte Hajdú Péter a lapnak.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top