Sztárok

Szabó Zsófi a baba miatt kezdett el húst enni

Szabó Zsófi majd kicsattan a boldogságtól, már gömbölyödik a pocakja. A baba miatt pedig még komoly változásokra is hajlandó volt.

“Azt mondhatom, hogy Zsoltival nyugodt szülők vagyunk, nem izguljuk túl a dolgot. Boldogok vagyunk, és várjuk a kisfiunk érkezését. Három és fél hónapig nem látszott a pocakom, de már gömbölyödik, amit imádok. Sőt mocorog is a kisfiam” – lelkendezik Szabó Zsófi, aki nagyon ügyel az étkezésére. Eddig nem evett húst, de a baba miatt úgy döntött, változtat.

“Az orvosom azt mondta, hogy a babának szüksége van a fehérjére, ezt pedig a legkönnyebben az állati fehérjével tudom bejuttatni a szervezetembe. Ihatnék naponta több liter tejet és ehetném számolatlanul a főtt tojást, de inkább úgy döntöttem, eszem egy kis húst, de csak kizárólag olyat, ami nem emlékeztet egy állatra sem” – mondta Szabó Zsófi. Ha grillcsirkét tesznek elé, akkor Zsófi köszöni, de nem kér belőle, a rántott húst azonban megeszi – írja a Blikk.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top