Sztárok

Elárasztották a szerelmespárok a Pappa Pia premierjét

A hazai sztárvilág színe-java kíváncsi volt az új magyar sikerfilmre. A Pappa Pia premier előtti vetítésére több szerelmespár is érkezett, mutatjuk, kik ünnepeltek kéz a kézben.

Több mint egy éve készül a ‘magyar Mamma Mia’, amelyben rengeteg magyar sláger szólal meg. Tegnap volt a Pappa Pia premier előtti vetítése, amire nagyon sok sztár kíváncsi volt. Vajna Timi például túlöltözve érkezett, Nagy Feró pedig elárulta, hogy milyen sérülést szerzett a forgatások alatt. A díszbemutatón sokan egyedül jelentek meg, de még többen párban érkeztek. Mutatjuk, hogyan mulattak a szerelmespárok a vetítés előtt és után. 

Megnézem
Összes kép (1)

A bemutató előtt Ördög Nóra tartott egy kis ismertetőt a filmről, akit természetesen a férje, Nánási Pál kísért el. A film egyik főszereplője, Nagy Feró is ott volt a premier előtti vetítésen, ritkán látott feleségével érkezett. Bár csak két mondatnyi szerep jutott neki, Dobó Kata is feltűnt a díszbemutatón szerelmével, Zsidró Tamással.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top