Sztárok

Dzsudzsák mezében lépett színpadra a Major Lazer sztárja a Szigeten

Újabb sztár húzta magára Magyarország legismertebb focistája, Dzsudzsák Balázs mezét. A Major Lazer egyik frontembere, Jillionair a focista szerelésében buliztatta a szigetlakókat.

Dzsudzsák Balázs sportteljesítményéről kevesebbet hallani mostanság, magánéletéről és bulizásairól annál inkább. Legutóbb Palvin Barbival hozták össze, akivel először a VOLT Fesztiválon látták, majd a modell Svájcból posztolt meghitt képet a focistával. Most, hogy nagyban megy a Sziget, ismét hazalátogatott, méghozzá tegnap, a Major Lazer fellépésén bulizott. Az együttes frontembere, Jillionaire pedig nem másban, mint Dzsudzsák mezében csinálta a bulit, és erről természetesen fotó is készült. 

Na kinek a mezében lépett színpadra a Major Lazer sztárja?

Nem az első alkalom, hogy valaki magára ölti a sztárfocista mezét. Tavaly például a Balaton Soundon fellépő Macklemore viselte a válogatott focista szerkóját. 

Fotó: Sportsmarketing Hungary
Fotó: Sportsmarketing Hungary

A nagyszínpados fellépés után nem mentek haza a srácok, a Sziget egyik VIP teraszán folytatódott a buli, ahol a Major Lazer tagjai több hazai sztárral, többek között Dukai Reginával is fotózkodtak. 

Na kinek a mezében lépett színpadra a Major Lazer sztárja?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top