Sztárok

Székkel verték véresre Nagy Feró arcát

Egy baleset miatt vérző állal forgatta a Pappa Pia egyik jelenetét Nagy Feró. Egy verekedésjelenetben történt meg a baj.

A Pappa pia című vígjátékban Szabó Kimmel Tamás és Mózes András színészekkel forgatott közös jelenetet a Beatrice frontembere, ám a verekedés túlságosan hitelesre sikerült, Nagy Feró megsérült.

“Feró mondta, hogy legyek nyugodt, elkapja majd a szék felé lendülő lábát. Jó néhányszor felvettük a jelenetet, ám egyre azt a kritikát kaptuk, nem teljesen hiteles, mert látszik, hogy ütés közben megállítom a széket, nincs lendülete – emlékezett vissza Mózes András. – Megelégeltem a dolgot, és felszívtam magam. Hatalmasat lendítettem, és a végét sem spóroltam el. Azonnal éreztem, hogy valami nincs rendben…” A színész nagyon kellemetlenül érezte magát a baleset miatt.

“András nagyon kedves volt, többször bocsánatot kért. Megnyugtattam, hogy nincs harag, a sérülés is múlandó. Kérhettem volna kaszkadőrt néhány veszélyesebb jelenethez, de vállaltam mindet. A forgatókönyv szerint Andrással összeszólalkoztunk, ám a felkapott vasszék kissé szélesebben lendült a tervezettnél. Igyekszem betartani a rendező utasításait, ám miután sokadszorra forgattuk a jelenetet, egy kicsit közelebb léptem Andráshoz, mint kellett volna, így a szék lába az arcomba csapódott. Az állam azonnal vérezni kezdett, gyorsan kezelték, a forgatás pedig zajlott tovább, mintha mi sem történt volna. Kaptam egy újabb sminket, és ugyan kicsit betagadt a képem, szerencsére komolyabb bajom nem esett” – mesélte Nagy Feró a Blikknek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top