Sztárok

Így készülnek a Miss Balaton szépségei a szombati döntőre

Hétfő reggel Balatonfüreden vette kezdetét a Miss Balaton felkészítő tábora, ahol a 12 gyönyörű döntős lány gőzerővel készülhet a szombat esti fináléra.

Augusztus 19-én ismét egy gyönyörű lány fejére kerül majd a Miss Balaton korona, a látványos finálét megelőzően azonban a 12 döntős szépség felkészítő táborban készülhet a mindent eldöntő megmérettetésre. Természetesen ezúttal sem maradnak segítség nélkül, Horváth Éva, Epres Panni, Dukai Regina, Iszak Eszti, Marton Adrienn, Magony Szilvi és Lipcsei Betta is azon dolgozik, hogy a versenyzők a legjobb formájukban legyenek a szombat esti döntőn. 

Így készülnek a Miss Balaton szépségei a szombati döntőre

“A felkészítő táborban nagyon szigorú a lányok időbeosztása, hiszen itt már tényleg minden perc számít. Miután ma reggel megérkeztek, egy rövid eligazítást követően máris a ruhapróba következett, ahol a lányok felpróbálhatták azokat a ruhákat, amelyeket a döntőn viselnek majd. Ha itt végeztek, egy fotózáson folytatják a napot, ahol miután egy profi stáb elkészítette a sminkjüket és a hajukat, Ajkai Dávid kamerája elé állnak” – árulta el Horváth Éva, aki a szülés után egyből munkába állt. 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top