Sztárok

Kezdd stílusosan az új tanévet!

Lassan véget ér a nyár, és itt a szeptember, amivel a suli is hamarosan kezdetét veszi. Ugyan még számíthatunk egy-két melegebb késő nyári napra, és az indián nyár eljövetelében is rendületlenül bízunk, mégsem árt, ha már most felkészülünk az iskolakezdésre, és beszerezzük a legtrendibb kabátokat és pulcsikat az őszre!

Az F&F legújabb ‘Vissza a suliba’ kollekciójában minden darabot megtalálhatunk, amelyre csak szüksége lehet a gyermekünknek, legyen szó a tanévnyitóról, az iskolapadban töltött hosszú hétköznapokról vagy a suli utáni felszabadult játékról. A brit márka szuper menő és kényelmes darabjai között az olyan klasszikus őszies árnyalatok mellett, mint a szürke vagy a sötétkék, megjelennek a vidám nyárbúcsúztató rózsaszínek és sárgák is.

Kezdd stílusosan az új tanévet!

A kislányok számára az egymással tökéletesen kombinálható ruhák és leggingsek cuki és kényelmes összeállításokat jelentenek majd, amelyek csillogó kis cipőkkel kiegészítve máris stílusos iskolai viseletté válnak. A mi tippünk a vagány kabátkák és a légies tüllszoknyák párosítása, amely ebben az évben a legtrendibb megoldás lesz! A kisfiúk számára menő steppelt dzsekikkel, mintás pólókkal és játékos, kapucnis pulcsikkal készül a márka, amelyek közül érdemes lesz lecsapni a kedvencetekre.

Kezdd stílusosan az új tanévet!

Ha még nem tudjátok, hogy hol érdemes nézelődni, ha az évnyitóra keresitek a tökéletes szettet, akkor jó hírünk van, az F&F polcain ott sorakozik a sötét alsók és fehér felsők, ünneplős cipők nagy választéka is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top