Sztárok

Új feladatot kapott Janicsák Veca – műsorvezető lesz!

Janicsák Veca új szerepkörben próbálhatja ki magát. A Nagy Duett hatalmas sikert hozott neki, most pedig új kihívás elé néz – műsorvezető lesz a Fem3Caféban.

Janicsák Veca nehéz heteken van túl: a Nagy Duett után szinte alig volt ideje pihenni, hiszen a nyár minden zenésznek húzós. Ettől függetlenül kihasználta a nyereményutat, amit azért kapott, mert Simon Kornéllal megnyerték a műsort. Veca elárulta, nem bír leállni, és ma új szerepkörben próbálja ki magát, ő lesz ugyanis a Fem3Cafe műsorvezetője, igaz, csak egy napra. 

“Nagyon-nagyon izgulok… Igyekeztem felkészülni, de nyilván nem lehet mindenre, így hát nagyon kíváncsi leszek, hogy alakul majd. Nem szeretnék butaságokat mondani, ezért szeretek mindennek utánanézni. Ha pedig valamit nem tudok, inkább hallgatok” – mondta Veca a Mokkában, és azt is elárulta, hogy szerencsésnek érzi magát, hiszen még ennyi munka mellett is sokkal több ideje van a kislányára, Emmára, mint a legtöbb anyukának. 

Fotó: Facebook/Janicsák Veca FanClub
Fotó: Facebook/Janicsák Veca FanClub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top