Sztárok

Nézegess szexi fotókat Görög Zita új pasijáról

Bombaként robbant a hír, hogy Görög Zitának mégsem sikerült megmentenie a házasságát, sőt új szerelme van. A válogatott focista Laczkó Zsolttal hónapok óta együtt vannak, de csak most hozták nyilvánosságra.

Mindenkit meglepett, hogy a házasságáért oly sokáig küzdő Görög Zita végül feladta a küzdelmet, és kilépett a kapcsolatából. Koltay Tamással nem tudták rendezni a nézeteltéréseiket, így végül a válás mellett döntöttek. Ma pedig az is kiderült, hogy Zita és egykori szerelme már több mint fél éve nem élnek együtt, sőt egy ideje már egy másik férfival randizik. A műsorvezető új párja a válogatott focista Laczkó Zsolt, aki szintén volt már házas, de az ő kapcsolata sem úgy alakult, ahogy eleinte eltervezte. 

Megnézem
Összes kép (1)

A Honvéd focistájának volt felesége ugyanis a szintén műsorvezető Tóth Lara, aki azóta már egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot. Érdekesség még, hogy Lara Debreczeni Zita egyik legjobb barátnője, aki az olasz és a magyar esküvőn is jelen volt. 

Nézegess szexi fotókat Görög Zita új pasijáról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top