Sztárok

Gombos Edina kihúzott egy pontot a bakancslistájáról

Gombos Edina Európában van! Az egykori műsorvezető nemrég tért haza Amerikából egy nyaralás erejéig, de már tovább is állt – éppen Ausztriában vakációzik a férjével, és egy újabb pontot is kihúzhatott a bakancslistájáról.

Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Gombos Edina, amikor Floridába költözött a családjával, de ma már boldogabb, mint valaha. A műsorvezető és családja több mint két éve költöztek Amerikába, egy jobb élet reményében. Bár sokan nem értették a hirtelen fordulatot, Edina azt mondta a férje és a gyerekei érdekében hozta meg ezt a bátor döntést. Nemrég azt nyilatkozta, hogy már csak vakációzni járnak haza. Nos, így is történt, hiszen pár napja már Európában vannak, de az első útjuk az ausztriai Hallstattba vezetett, ahova férjével kettesben utaztak. 

“Ez a gyönyörű, misztikus hely már régóta szerepelt a bakancslistánkon…” – írta a fotóhoz Edina, aki ezzel ki is pipálhatja ezt a pontot. A műsorvezető és Alberto ezúttal otthon hagyták a gyerekeket, és csak maguk voltak, így romantikáztak. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top