Sztárok

Visszatért a halál torkából a Váradi Roma Cafe frontembere, Váradi Gyula

Először vallott életmentő műtétjéről a Váradi Roma Cafe frontembere, Váradi Gyula, aki most végre visszatér a színpadra.

A zenész öt évvel ezelőtt tűnt el együttesével, a Váradi Roma Caféval a nyilvánosság elől, ám az okokat sokáig senki nem sejtette.

“Hét évvel ezelőtt jelentkeztek a problémák a szívemmel, és azonnal el is elmentem orvoshoz, aki értágító beavatkozást javasolt. Egy ideig jól voltam, ám magánéleti válságom és a rengeteg stressz mind hozzájárult ahhoz, hogy ismét a kardiológián kötöttem ki. Az orvosom közölte vagy azonnal megműtenek, vagy nem élem túl, mert 98 százalékos érszűkület van a koszorúeremen” – idézte fel az operáció előtti pillanatokat Váradi Gyula, akinek négy és fél órás műtétje közben komoly komplikáció is adódott.

“A lábamból eltávolítottak három eret, amit a beszűkült koszorúereim helyére ültettek. Mély altatásban voltam, de műtét közben leállt mindkét vesém, ezért félbeszakították a beavatkozást, és két napot az intenzíven töltöttem. Hála az orvosoknak végül sikeresen lezajlott a műtét, és ma már teljes életet élhetek. Nagyon kemény időszakon vagyok túl, pokoli fájdalmaim voltak, és úgy éreztem, magam, mint aki a halálból tért vissza” – mondta a Blikknek Váradi Gyula, aki augusztus 18 -án, négy év után újra színpadra lép zenekarával Siófokon. 

Visszatért a halál torkából a Váradi Roma Cafe frontembere,Váradi Gyula

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top