Sztárok

Vége! Hajdú Péter és barátnője, Eszter szakítottak

A Story magazin exkluzív információi szerint Hajdú Péter és barátnője, Eszter szakítottak. A döntés már érlelődött egy ideje, de most került pont az i-re.

Hajdú Péter és Eszter legutóbb a Balaton Soundon mutatkozott együtt a nyilvánosság előtt. Már akkor azt beszélték, hogy a pár kapcsolatának vége, de a közös képpel rácáfoltak a pletykákra. Hajdú Péter a Story információi szerint most azután vetett véget ennek a viszonynak, hogy Esztert tegnap a Szigeten más férfival látták együtt.

Hajdú Péter és Eszter kapcsolata néhány hónapig tartott

Először a Story paparazzi fotói buktatták le a párt még év elején, Hajdú Péter ezután márciusban egy díjátadón jelent meg Eszterrel, akinek ez egyfajta próba is volt, hogy mennyire bírja a nyilvánosságot. 

Hajdú Péter és Eszter a díjátadón
Hajdú Péter és Eszter a díjátadón

Hajdú szívesen dicsekedett mutatós barátnőjével, akit a hírek szerint nem mutatott be a gyerekeinek, mert nem látta még elérkezettnek az időt. A korábbi szakításról szóló hírekre Hajdúék rácáfoltak, de a Story információ szerint erre most nem lehet számítani.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top