Sztárok

Rákbetegségéről vallott a Rolling Stones sztárja

Ronnie Wood tüdeje egy részét el kellett távolítani, ám egyelőre megnyerte a harcot a gyilkos kór ellen.

Ronnie Wood, a Rolling Stones gitárosa először beszélt arról, hogy májusban tüdőrákot diagnosztizáltak nála. A hetvenéves sztár a Mail on Sunday-nek elmondta, tüdeje egy részét el kellett távolítani, ám egyelőre megnyerte a harcot a betegség ellen. Háromhavonta vissza kell mennie kontrollra.

Ronnie Wood turnéjának indulása előtt, májusban vett részt rutinvizsgálaton, ott merült fel a tüdőrák gyanúja. “Őszintén szólva nem lepett meg” – tette hozzá a gitáros, aki hosszú éveken át volt láncdohányos.

A vizsgálatok eredményére egy hetet kellett várnia. Elmondása szint hirtelen minden bizonytalanná vált, a zenész már elképzelte a halálát. Végül olyan eredményeket kapott, melyek szerint a tüdőszövetben lévő daganat nem növekszik, ezután műtötték meg, az operáció sikerült. “Átkozott szerencsém van, valójában már nem is lenne szabad itt lennem. Megint igen komoly védelmi pénzt fizettem” – vélte Wood, aki 2012-ben még egy doboz cigarettával a kezében vett részt harmadik esküvőjén.

Amikor azonban 2016-ban megszületett harmadik feleségével, Sally Humphreysszel közös gyermeke, felhagyott a cigarettával, a drogokkal és az alkohollal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top