Sztárok

Stohl Andrásék szerint Balázs Pali metroszexuális

Stohl András Balázs Palival példálózott a Morning Show-ban metroszexualitás témában. Mutatjuk, hogyan reagált Balázs Pali.

A definíció szerint a metroszexuálisok általában nagyvárosokban élő, heteroszexuális, többnyire egyedülálló férfiak, akik nem követik a hagyományos, férfias szerepképeket, inkább költenek kozmetikumokra, fodrászra, és sokat törődnek a külsejükkel.

Egy kutatás szerint a nők többsége metroszexuális férfit inkább választana maga mellé, ha komoly kapcsolatról van szó, mint tipikus alfahímet. A témát alaposan körbe is járták a Class FM Morning Show-jának csütörtöki adásában. “Balázs Pali például metroszexuális?” – kérdezte Stohl András, Pataki Zita pedig határozott igennel válaszolt.

A Bors kíváncsi volt, mit szól mindehhez a zenész. “Nem ismertem ezt a kifejezést eddig, de egyáltalán nem tartom magam metroszexuálisnak. Színpadi előadóként és közszereplőként alapvető elvárás az igényes megjelenés. Erre nagy hangsúlyt fektetünk a zenekarom többi tagjával együtt” – reagált Balázs Pali. “Hetente többször járok edzeni, három focicsapatban is rúgom a bőrt. Erősítő gyakorlatokat végzek, ami a fizikai állóképességemet javítja, és nagyban hozzájárul a koncertjeim sikeréhez. Odafigyelek a táplálkozásomra is. Pont most fejeztem be egy diétát, mert azt vettem észre, hogy három kilóval vagyok nehezebb a húsz éve állandó versenysúlyomnál. Alkohol-, drog- és cigarettamentes életet élek, soha nem ittam, és egyetlen slukk cigit sem szívtam soha. Egészséges életmódot élek, és ezt szeretném sugározni és pozitív energiaként továbbadni” – magyarázta filozófiáját.

Stoh Andrásék szerint Balázs Pali metroszexuális

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top