Sztárok

Pásztor Anna képén kiakadtak a kommentelők – nem értjük, miért

A kommentelők nagy része kiakadt Tóth Vera tegnapi posztján: Pásztor Anna kisgyermekével az ölében koktélozik. Nem értjük, miért bántja ez mások lelkét, de hatalmas felháborodást keltett. Vera későbbi képe zseniális válasz a károgóknak!

Tóth Vera és Pásztor Anna régóta jó barátságot ápolnak, rengeteg programot szerveznek közösen. Éppen a Woodstock az Ugaron elnevezésű fesztiválon múlatják az időt, ahova Anna a gyermekeit is magával vitte. Vera egy olyan képet posztolt a közösségi oldalára, amelyen az énekesnő éppen másfél éves kislányával, Zoéval az ölében fekszik a medencében egy matracon, kezében egy koktéllal. Ez annyira kiverte a biztosítékot az édesanyák körében, hogy rengeteg komment érkezett. 

Pásztor Anna képén kiakadtak a kommentelők - nem értjük, miért

A felháborodást nem egészen értjük… Anna kislánya tavaly januárban született, elmúlt másfél éves, az énekesnő már régóta nem szoptat. Az Anna and the Barbies frontembere ahova tudja, magával viszi a családját, hogy a gyerekeket a zene szeretetére nevelje már kiskoruktól fogva. Sokkal jobb, mint ha otthon hagyná őket a nagyszülőknél vagy mondjuk egy bébiszitterrel. Tóth Vera sem hagyta szó nélkül a történteket, tegnap este újabb képet posztolt.

Aperol spritz nélkül❤️???? #pasztoranna @pasztorannaenekes #zozobaba #woodstockazugaron

Tóth Vera (@verajuska) által megosztott bejegyzés,

“Aperol spritz nélkül” – írta a fotóhoz az énekesnő, frappáns választ adva ezzel a sok károgónak. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top